Fixa till dig innan golfrundan

Vare sig man är en professionell golfspelare eller en glad amatör, vi vill alla känna oss mentalt förberedda och laddade inför golfrundan. I stort sätt alla stjärnor förbereder sig på något sätt och har en rutin som skapar bra självförtroende och motivation.

Hitta din väg till framgång

Du kanske har en ritual som du gör varje gång du ska ut på golfbanan. Det kan vara allt från att äta en viss föda innan, välja rätt kläder, öva på att slå ett antal hinkar. Som ett resultat av dina rutiner känner du dig trygg och säker.

Ditt yttre speglar ditt inre

Men det är lika viktigt hur du vårda ditt yttre, därför att den är en spegel av ditt inre. Ett vårdat utseende ger en känsla av kontroll och välbefinnande. Alltså ska du ta dig tid att ta hand om dig.

Ett snyggt hår och ett välansat skägg kan ge en extra push, som avgör slutresultatet. Det behöver inte kosta skjortan och du kan enkelt fixa det hemma. Redan idag kan du hitta de produkter som kan rädda din golfrunda. Lämna inget åt slumpen, utan gå ut på banan med vetskapen om att du är helt redo och klar.