Premiär på golfbanan

Nu öppnas golfbanor upp runt om i vårt avlånga land. Längst i söder så kanske de har varit igång ett tag. men ju längre upp i landet man kommer så kanske man får invänta premiär på golfbanan. Som vi vet så är det en stor skillnad på Skåne och Lappland. Tids nog så kommer alla att kunna slå sitt första slag.

The Grand Opening

Då golfbanan öppnar så kanske ni ska fixa till en stor fest. Som golfklubb så kanske man gärna vill ha en Grand Opening för säsongen och bjuda in klubben medlemmar till något speciellt. Se till så att allt är på plats inför den stora dagen. Köp hem mängder med ballonger som kan pynta både utanför men också i festlokalen. Se till så att det finns något gott att förtära och boka in även något band som kan spela under tiden.

Anordna en lite tävling

Det kan vara trevligt att anordna en lite tävling för deltagarna på festen. Varför inte en liten puttävling. Gör upp en golfgreen där tävlingen utförs. Det kan fungera lika bra inomhus där deltagarna får tävla om att putta en golfboll i hålet på ett visst avstånd. Vinnaren kan få ett fint pris från golfshoppen eller liknande.

En härlig sammankomst

Det kan vara en härlig sammankomst så här innan säsongen startar att få träffas under lite lättsammare förhållande. Se till så det finns gott om dryck och mat. Se till att dansa och ha roligt så länge ni orkar. Lycka till med er premiär på goflbanan.