Rätt klädd på golfbanan

Golf är verkligen ingen enkel sport. Inte nog att du med kirurgisk precision ska pricka ett hål flera hundra meter bort finns det också viktiga normer ute på banan. Sporten har i allmänhet förknippats med strikta regler för hur du klär dig. Det är något som inte längre gäller men du bör fortfarande klä dig i ordentliga och snygga plagg.

Ge dig själv bästa förutsättningarna

Golfkläderna ska vara propra. Huvudsyftet är däremot att de ska vara bekväma och luftiga för att uppfylla sin viktigaste funktion, nämligen att ge dig bästa tänkbara förutsättningar på golfbanan. Så varför inte kombinera snyggt med bekvämt? I denna butik finns en massa kläder som passar perfekt för både en solig och regnig dag på golfbanan, men som framför allt är bekväma.

Fördelar med bekväma golfkläder

Det är faktiskt så att luftiga kläder har flera positiva effekter på din hälsa. Bär du för tajta plagg blir det svårt för blodet att flöda som det ska. Särskilt i benen om du bär trånga byxor under en längre tid, eller som golfspelare kallar det: en 18-hålare. Det är bara en av flera risker och därför är det viktigt att ha på sig rätt kläder på golfbanan.